Brodeerauskone

Brodeerauskone Tajima

Käytössämme on laadukkaat Tajima -merkkiset brodeerauskoneet, jotka tekevät samanaikaisesti tyylikkäät brodeeraukset moneen tuotteeseen kerralla.

Brodeerauskoneen käyttö alkaa kuvion sovittamisella tietokoneen brodeerausohjelmaan. Tämän jälkeen kuvioitava kangas asetetaan brodeerauskehykseen eli raamiin ja brodeerauskone aloittaa työnsä tietokoneohjelman ohjaamana.

Ensimmäinen brodeerauskone kehiteltiin jo 1800-luvun alkupuolella ja Suomeen ensimmäiset koneet tulivat 1970-luvulla. Silloin niiden huippunopeus oli 200 tikkiä minuutissa. Nykyiset koneet tekevät jo tuhansia tikkejä minuutissa.

 

Brodeeraus langat

Brodeerauskoneen käyttämiä lankoja valmistetaan useista eri materiaaleista. Yleisimmät materiaalit ovat viskoosi ja polyesteri. Kiiltonsa vuoksi viskoosilankoja kutsutaan satiinilangoiksi ja niitä käytetäänkin silloin kun halutaan kiiltävä kuvio.
Polyesterilangat eivät ole yhtä kiiltäviä, mutta niiden hyviä puolia ovat värinkesto ja vetolujuus, niinpä se soveltuvatkin hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä.

Brodeerauskoneessa käytettävien lankojen yleisin vahvuus on 40, joka soveltuu melkeinpä kaikkeen brodeeraukseen. Pienissä teksteissä ja muissa tarkkuutta vaativissa kuvioissa voidaan käyttää erikoisohutta nro 60 -lankaa. Vastaavasti suurissa kuvioissa ja hyvää peittävyyttä vaativissa kohteissa voidaan hyödyntää paksumpaa nro 30 -lankavahvuutta.

 

Brodeerauskone ja kirjottavia tuotteita

Myös erilaisia erikoislankoja hyödynnetään brodeerauskoneen käytössä, tällaisia ovat esimerkiksi:
Paloa kestävät langat (esim. aramid), käyttökohteita: moottoriurheilu, palosuojavaatteet
Glitterilangat (metalliefektit)
Metallifolioidulla polyesterillä päällystetyt metallilangat
Lamélangat, joissa on peilimäinen kiilto
Valaistuksen mukaan väriä vaihtavat langat
Keraamisesti käsitellyt langat, näillä aikaansaadaan mattapinta
Puuvilla- ja villalangat
Jälkivalaisevat pinnat, saadaan aikaan valoa sitovilla langoilla
Ryppyefektit läpimässä kutistuvien lankojen avulla

 

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi