Mainostekstiilit

 

Yrityksen nimen tai tuotemerkin tunnettuvuuden vahvistamiseen erilaiset mainostekstiilit ovat yksi eniten käytetty tapa. Joka kesä näet kadulla ja rannalla paljon ihmisiä, jotka kulkevat päällään tuotemerkillä varustettu t-paita. Ehkä he ovat sen ilmaiseksi saaneet, mutta kulkiessaan vastaavasti antavat ilmaista mainosta tuotemerkin omistajalle.
 

Eikä t-paita tietenkään ainoa ole, hyvin suosittuja mainostekstiilejä ovat myös lippikset, pyyhkeet, pipot ja oikeastaan mikä tahansa tekstiili, joka on näkyvillä siellä missä ihmisiä liikkuu.

 

 
Voit valita oman yrityksesi mainostekstiilin näistä yleisimmin käytetyistä tai antaa mielikuvituksesi laukata ja keksiä jonkun valtavirrasta poikkeavan mainostekstiilin, joka lisää yrityksen nimen tai tuotemerkin tunnettuvuutta ihmisten keskuudessa.

Laajaan valikoimaamme voit tutustua Kuvastot -sivulla tai voit myös pyytää meitä valitsemaan sopivat tuotteet käyttötarkoituksesi ja toiveidesi mukaan. Meillä on pitkä kokemus mainostekstiileistä ja tunnemme tavarantoimittajien tuotteet, joten osaamme etsiä kuhunkin tilanteeseen sopivimmat vaihtoehdot. Hyödynnä siis osaamistamme, olemme palveluksessasi.

Kun oikea tuote löytyy niin lisäämme siihen haluamasi kuvan, kuvion tai tekstin joko koneellisesti ompelemalla eli brodeeraamalla tai painamalla. Mikä vaan on tuotteeseen ja kuvioon sopivin tekniikka.
 

   

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi