Vaatteet urheiluseuroille

 

Kaveriporukka lähdössä perinteiselle talven hiihtoreissulle. Mukaan on vuosien saatossa saatu noin 15 kaverin ryhmästä aina 10-12 kerrallaan ja joka vuosi on jotain yhteistä päälle pantavaa otettu mukaan. Hupparia, fleece-takkia, pipoa, pyyhettä, ym. Noinkin pieni määrä saadaan kuitenkin brodeeraamalla aika kustannustehokkaasti merkattua porukan ”logolla”. Tuotteet on yleensä ostettu jostain itse, mutta nyt ei ehdi. Otetaan kaikille iso kylpypyyhe suoraan brodeeraamosta.

Tuttu tilanne meille. Monesti meitä lähestytään kun on jo kiire. Toki useimmiten silloinkin voidaan auttaa.

Parhaaseen lopputulokseen päästään kun otetaan meidät mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Heti kun silmäkulmassa pilkahtaa logomerkattu, laadukkaasti brodeerattu tuote, ota yhteyttä!

 

Olitpa sitten rekisteröidyn urheiluseuran edustaja tai kaveriporukan johtohahmo niin palvelemme Sinua aina yhtä innokkaina. Eikä tuotteidemme ja palvelujemme myyntiä ole rajattu koskemaan vain urheilun harrastajia. Omalla logolla ja tiimin nimellä varustetuissa vaatteissa kulkevat myös metsästäjät, askartelijat, autoharrastajat, matonkutojat ja minkä tahansa alan edustajat. Samanlaiset vaatteet yhteisellä sloganilla varustettuna luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja nostavat ryhmähenkeä.

Toki kaikkein useimmin samanlaisiin logolla merkattuihin vaatteisiin pukeutuvat urheiluseuran edustajat. Toimitamme vaatteet urheiluseuroille peliasuista verkkareihin ja lippiksiin, luonnollisesti seuran nimellä ja logolla varustettuina. Tietysti myös paljon muuta voidaan vaatteisiin painaa tai brodeerata, slogan -tekstit ja hyvin usein myös sponsoreiden logot.

Voitte toimittaa meille omat vaatteenne kuvioitavaksi, mutta meillä on tarjota myös laaja valikoima erilaisia ulkoilu- ja urheiluvaatteita, joista löydämme sopivat vaihtoehdot niin urheiluseuroille kuin muillekin järjestöille ja porukoille. Kysy lisää niin etsimme parhaiten käyttötarkoitukseenne sopivat tuotteet. Tai voit myös itse tutustua valikoimaan Kuvastot -sivulla.

 

   

 

    

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi