Vaatteiden painatus, vaatteet omalla logolla

 

Etsitkö tyylikkäitä vaatteita omalla kuvalla, logolla tai tekstillä varustettuna?
Yritysbrodeeraus.fi on vaatteiden painatus ja brodeeraus -palveluihin erikoistunut toimija.
Asiakaskuntamme koostuu hyvin erilaisista yrityksistä, yhdistyksistä, seuroista ja yksityisistä ihmisistä.
Toimitamme kaikenlaiset vaatteet ja muutkin tekstiilit asiakkaan toivomalla kuvioinnilla varustettuna. Vaatteiden painatus on yksi tapa lisätä kuvaa ja tekstiä kankaalle, toinen käyttämämme tekniikka on koneellinen ompelu eli brodeeraus. Joissain tapauksissa vaatteiden painatus on järkevintä, joskus taas koneellinen ompelu on paras tai jopa ainoa hyvä vaihtoehto.
 
Kerro toiveesi niin etsimme laajasta valikoimastamme sopivat vaatteet tai muut tekstiilit ja valitsemme niihin sopivan tavan kuvan ja/tai tekstin lisäämiseen. 

Voit myös tutustua laajaan tuotevalikoimaamme Kuvastot -sivulla.

Kenelle palvelumme sopii ?

Yritysten henkilökunnan asusteet
Hyvin monen yrityksen työvaatteet ovat sellaisia, että niihin voidaan painaa logo, yrityksen nimi, ehkä työntekijän nimi ja vaikkapa yrityksen tunnuslause. Yhtenäinen ja siisti asustus firman nimellä varustettuna vahvistaa imagoa.

Mainostuotteet
Erilaiset lippikset, pipot, t-paidat ja pyyhkeet yrityksen tai tuotteen nimellä varustettuna ovat hyvä tapa saada paljon näkyvyyttä. Vaatteiden painatus on edullinen tapa saada paljon liikkuvia mainoksia ihmisten keskuuteen kulkemaan.

Urheiluseurat ja muut porukat
Peliasut ja verryttelyasut seuran nimellä ja logolla ovat yksi useimmin nähtyjä esimerkkejä brodeeratuista tai painetuista vaatteista. Samanlaiset asut nostavat ryhmähenkeä urheilujoukkueen lisäksi yhtä lailla muissakin harrastusporukoissa, olipa kyse sitten vaikka kalastuksesta tai ompeluseurasta.

   

 

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi