Hupparin painatus

Yritysbrodeeraus.fi toimittaa kaikenlaisia vaatteita ja tekstiilejä asiakkaan haluamalla kuvalla ja tekstillä varustettuna.

 

Lightweight vetoketjuhuppariNaisten Lightweight vetoketjuhuppari

Huppari omalla tekstillä tai huppari omalla kuvalla ?

Hupparin painatus ja brodeeraus ovat meille hyvin tuttua puuhaa: monet urheiluseurat tilaavat hupparin seuran nimellä ja logolla varustettuna. Sen lisäksi omalla kuvalla ja tekstillä varustettuja huppareita tilaavat myös yritykset. Vaatteissa näkyvä firman tai tuotteen logo ja nimi ovat omiaan vahvistamaan yrityksen imagoa kaikkialla missä vaatekappale vaan liikkuukin.

Meillä on tarjota laaja valikoima erilaisia vaatteita, joista voimme etsiä sinun tarkoitukseesi sopivan vaihtoehdon.

Voit myös itse selailla kuvastojamme. Kun sopiva löytyy tai tarvitset apua oikeanlaisen vaatekappaleen valinnassa, ota yhteyttä – olemme valmiina palvelemaan sinua.

Huppareita löytyy joka lähtöön: edullisia umpimalleja, joissa ohut kangas sekä kalliimpia, paksuja malleja, jotka on varustettu vetoketjulla. Kaikkien näiden huppareiden painatus onnistuu juuri sen näköiseksi kuin sinä haluat – olipa toiveissasi sitten huppari omalla tekstillä, huppari omalla kuvalla tai näiden kahden yhdistelmä.

Alla esimerkkejä hupparivalikoimasta. Paljon lisää löydät  Kuvastot -sivulta. Tai kerro toiveesi niin etsimme sopivan tuotteen, olemme valmiina palvelemaan Sinua.
 


Classic Vetoketjuhuppari

Lasten Huppari
 

Naisten Classic Huppari
 

Premium Vetoketjuhuppari
 

Lasten Vetoketjuhuppari
 

Naisten Premium Vetoketjuhuppari
 

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi