Paidan painatus

 

Naisten Stretch TeeRoll Up Tee

Yritysbrodeeraus.fi palvelee sinua kun tarvitset paitaa omalla kuvalla ja/tai tekstillä varustettuna.
Paidan painatus tai brodeeraus on yksi kysytyimpiä palvelujamme. Asiakaskuntamme on hyvin erilaisista toimijoista koostuvaa: yritykset tarvitsevat yhtenevät asusteet henkilökunnalle ja välillä taas tarvitaan mainostuotteita asiakkaille jaettavaksi tai kampanjoiden ajaksi henkilöstölle.
Luonnollisesti myös urheiluseurat käyttävät paljon palveluitamme. Peliasun housujen ja paidan painatus on meille tuttua, samoin verryttelyasujen ja muiden urheilu- ja ulkoiluvaatteiden.

 

 

Paita omalla kuvalla / tekstillä

Naisten pitkähihainen ultimate non-iron paita

Olipa kyseessä sitten yrityksen henkilökunnan työvaatteet, firman tai tuotteen näkyvyyden lisäämiseen tarkoitetut mainospaidat tai urheiluseuran asusteet niin kaikilla on yhteistä se, että tarvitaan paita omalla kuvalla varustettuna. Usein tämä on yrityksen, tuotteen tai urheiluseuran logo.
 
Kuvan sijaan tai sen lisäksi myös tekstiä lisätään paitaan usein. Paita omalla tekstillä syntyy kätevästi painamalla tai brodeeraamalla, oikea tekniikka valitaan aina kuvion ja vaatteen mukaan.
 

 

Firman kevään kick-offiin osallistuu lähes kaikki. Kun kuitenkin tapahtuman ohjelman mukaisesti liikuskellaan ympäri kaupunkia, olisi samalla varmaan hyvä hyödyntää ilmaista näkyvyyttä. Tilataan kaikille saman värinen pikee, johon brodeerataan selkään "FIRMA OY" ja hihansuuhun "Kickoff -18".

Tuttu tilanne meille. Monesti meihin ollaan yhteydessä kun on jo kiire. Toki hyvin usein silloinkin voidaan auttaa. Parhaaseen lopputulokseen kuitenkin päästään kun otetaan meidät mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Heti kun silmäkulmassa pilkahtaa logomerkattu, laadukkaasti brodeerattu tuote, ota yhteyttä!

 

Meillä on tarjota hyvin laaja valikoima erilaisia paitoja ja muitakin tuotteita, joihin voimme brodeerata tai painaa haluamasi kuvat, kuviot ja tekstit. Autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa, joten kerro rohkeasti toiveesi niin etsimme tarkoitukseen sopivan paidan tai muun vaatteen ja hoidamme siihen painatuksella tai ompelemalla oman tekstisi ja/tai kuvasi.

Voit myös itse tutustua laajaan mallistoomme Kuvastot -sivulla.

Luxury Stretch Pikee paita Miesten lyhythihainen muotoiltu Oxford kauluspaita Naisten lyhythihainen Easy Care popliinipaita 

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi