Yritysvaatteet

 

Uuden liikeen avajaiset edessä ja myyntihenkilökunnalle tarvitaan yhtenäiset asut. Paitoja olisi hyvä olla kaikille pari kolme kappaletta, rintaan logo ja ehkä toiselle puolelle vielä nimi. Voitaisiin ottaa valmiiksi tulevia tarpeita varten varastoon myös muutama paita logobrodeerauksella, mutta ilman nimeä. Niistä voidaan sitten jakaa uusille tulijoille alkuun ja myöhemmin tilataan nimellä varustetut paidat.

Pieni puuseppäfirma osallistuu TV:n remonttiohjelman kuvauksiin. Työkaluliivissä on kyllä painettuna firman nimi, mutta on sen verran pientä piiperrystä ettei varmasti TV-kuvassa erotu. Tehdään kummallekin firman työntekijälle reilun kokoisella selkä- ja rintabrodeerauksella varustettu huomiotakki. Varmasti näkyy.

Tuttuja tilanteita - ainakin meille. Monesti meitä lähestytään kun on jo kiire. Toki useimmiten silloinkin voidaan auttaa. Parhaaseen lopputulokseen päästään kun otetaan meidät mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Heti kun silmäkulmassa pilkahtaa logomerkattu, laadukkaasti brodeerattu tuote, ota yhteyttä!

 

 

Yritysvaatteet ovat tärkeä osa hyvin monen yrityksen viestintää. Olipa yrityksenne työntekijöillä päällään sitten huomioliivi, kauluspaita, esiliina, kokkitakki tai työhaalari niin paras vaihtoehto ei ole se, että vaatevalmistajan logo tulee ensimmäisenä asiakkaan silmille paraatipaikalta. Yrityksen oman nimen ja logon esiin tuominen vahvistaa mielikuvaa laadukkaasta yrityksestä, joka haluaa, että heidät muistetaan.
Kyse on kuitenkin yrityksen imagosta ja myönteisen imagon kehittämiseen pitäisi jokaisen yrityksen panostaa. Laadukkaat yritysvaatteet ovat merkittävässä roolissa tässä asiassa. Yrityksen imago kuitenkin muodostuu asiakkaiden ja sidosryhmien tiedoista, arvoista, asenteista ja kokemuksista. Kaikkiin näihin vaikuttaa hyvin paljon yrityksen henkilöstön antama ensivaikutelma ja siihen luonnollisesti erittäin paljon vaikuttavat heidän yllään olevat vaatteet sekä niissä olevat tekstit sekä kuvat.

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia yritysvaatteita, joihin voimme brodeeraamalla tai painamalla lisätä haluamanne kuvat ja tekstit kuten yrityksen logon, nimen, sloganin ja mitä vaan ikinä keksittekin. Samoin voidaan vaatteita kuvioida tärkeimpien tuotteidenne nimillä tai kuvilla.

 

Yritysvaatteita voi olla hyvin monenlaisia, joten siksi käytämme useiden eri toimittajien vaatevalikoimia. Kuvasto -sivulla voit selata eri vaihtoehtoja

T-Paidat, tarvitsetko edullista paitaa lyhyeen kampanjaan vai laadukkaampaa paitaa pitempään käyttön

Hupparit, näissäkin voit valita edullisen ohuemman umpihupparin tai laadukkaampaa mallia vetoketjulla varustettuna

Kauluspaidat ja pikeepaidat
Taskun kanssa vai ilman, entä sopiva hihan pituus

Takit, käyttötarkoituksen ja sään mukaan. Bisnesmalleja, toppatakkia ja tietysti kevyempää mallia. Kerro mitä haluat niin etsimme sellaisen.

Ravintola-alan vaatteet: valikoimassamme runsaasti vaatteita ravintola-alan yrityksille. Kokkitakit, esiliinat, kauluspaidat ja muut, luonnollisesti yrityksen nimellä varustettuna.

… ja paljon muuta. Tutustu laajaan valikoimaamme, kysy lisää ja pyydä tarjous.

 

  

OTA YHTEYTTÄ

Email:
info@yritysbrodeeraus.fi

p. 040 412 0403 / Pasi
p. 050 5646 243 / Tarja

Kysy lisää tai pyydä tarjous: 

 

LIITY POSTITUSLISTALLE

Tulet saamaan postia enintään kerran kuussa. Sähköpostitiedote sisältää tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Voit poistua listalta koska haluat.

 

 

Copyright © Yritysbrodeeraus.fi